OBP

Renovirano Interno odeljenje OBP

Prostorije Internog odeljenja Opšte bolnice Požarevac renovirane.

U pitanju su dve sobe za pacijente, kupatila i hodnici koji su kompletno renovirani tako da su sada uslovi za rad zaposlenih u OBP kao i naravno pacijenata daleko bolji.


Radovi i dalje traju u onim delovima prostora gde je to i dalje potrebno ali se očekuje da i ti poslovi renoviranja budu privedeni kraju u narednih nekoliko dana.

Osim toga u Opštoj bolnici Požarevac je izvršeno "ozelenjavanje" površina na otvorenom, odnosno zelene površine su dodatno oplemenjene sadnicama cveća. Osim na otvorenim zelenim površinama, nove sadnice su i u žardinjerama tako da je celokupno uređenje sada prijatnije za posetioce OBP.

Trenutno godišnje doba donekle onemogućava duži boravak na otvorenom ali se očekuje da već sa prvim prolećnim mesecima celokupna slika dvorišta OBP bude daleko obojenija i kompletno uređena, što nije nimalo lak zadatak obzirom da je u pitanju jedna od najvećih zelenih površina u gradu.

PLAN RADA OPŠTE BOLNICE POŽAREVAC ZA 2017. GODINU

PRAVILNIK O POSTUPKU UNUTRAŠNJEG UZBUNJIVANJA - OBP

PRAVILNIK O NAČINU OBAVLJANJA POSLOVA JAVNIH NABAVKI U OPŠTOJ BOLNICI POŽAREVAC


 

OBAVEŠTENJE PACIJENTIMA

PUŠTANJEM U RAD IZIS-a, OD 01. 06. 2016. SVA ZAKAZIVANJA OBAVLJAĆE SE PREKO LEKARA OPŠTE PRAKSE U NADLEŽNOM DOMU ZDRAVLJA.

PACIJENTI KOJI IMAJU ZAKAZANE PREGLEDE NEKA SE JAVE U ZAKAZANOM TERMINU BEZ PONOVNOG ZAKAZIVANJA.