Др. Ненад Ракић интерниста нефролог рођен је у Пожаревцу 18.11.1955.г. Медицински факултет, специјализацију интернет медицине и субспецијализацију нефрологије завршио је у Београду.

Одбранио је рад са темом: "птимена перитонеумске дијализе у Здравственом центру Пожаревац у периоду 1985. - 1990." под менторством Проф. Др. Видосаве Нешић. Пуни радни стаж провео је у служби за дијализу ОБ Пожаревац као начелник службе. Нажалост, заслужене пензионерске дане није доживео јер га је злокобна болест победила и отела од најмилијих. Остаће нам у сећанју као велики лекар и хуманиста, веран и одан пријатељ, стручан и сусретљив руководилац, који је нама млађима давао пример поштеног и посвећеног радника. Недостајаће нам и његове критике и похвале, недостајаће нам руководилац који је налазио решенја и својим ауторитетом знанјем и стручношћу уливао сигурност свима нама. Отишао је напрасно да нисмо могли да му кажемо све оно што смо желели и планирали, тако да му сада упућујемо велику захвалност што нам је све ове године био колега, руководилац, учитељ и пре свега пријатељ.

Због немогућности да комеморацију и последњи поздрав обавимо уживо пренећемо последње поруке његових пријатеља и сарадника онлајн.


Последњи поздрав нашем драгом колеги Здравку Маринковићу, Вишем физиотерапеуту у пензији кога смо неизмерно поштовали. У нашим срцима остаје празнина и туга. Остају успомене, памтићемо га као доброг домаћина, вредног, радног и међу колегама омиљеног.Радмило Станковић је рођен 23.06.1952. год. у Пожаревцу. Основну, а потом и средњу медицинску школу завршио у Пожаревцу. Након завршене средње школе запослио се у Љубљани у Клиничком центру, на одељењу ортопедије. Од 1979. год. радио је у Општој болници Пожаревац на одељењима: урологија, психијатрија и дерматовенерологија. Као радник и колега био је цењен.

Ожењен, одац две ћерке. Био је надарен да шије, кува, меси. Волео је сатове, навијао за Црвену звезду.

Нека му је вечна слава.

АРХИВА

Архива раније објављених вести, докумената и других садржаја је и даље доступна на линку "АРХИВА"

IT ODSEK - OBP