Поштовани Директоре и запослени,

Желим овом приликом да вам се у име породице Павићевић захвалим што сте бринули о мом оцу Срђану (соба 6) који је две недеље био пацијент Опште болнице Пожаревац.

Мој отац је 10ог јула са Инфективне клинике у Београду упућен у вашу болницу са тешком упалом плућа и симптомима Корона вируса. У том тренутку се он већ 10 дана борио са високом температуром и његово стање је постајало све горе. Захваљујући особљу ваше болнице које се даноноћно борило за његов опоравак, он се након две недеље скоро потпуно опоравио и наша породица је сада поново на окупу. Како смо чули касније, Цовид одељење се у вашој болници отоврило само пар дана пре него што је мој тата примљен али захваљујући одличној организацији и пожртвованости вашег тима мој отац је добио одговарајићу терапију и бригу која му је била неопходна за опоравак.

Од техничког особља које је на највишем нивоу одржавало хигијену болнице, преко медицинског особља које је обилазило пацијенте сваких пар сати и побринуло се да примају потребну терапију, до доктора који су током визита посветили пажњу сваком пацијенту и прилагодили терапију. Тата је сада код куће са нама, и не престаје да прича о феноменалном третману који је добио у вашој болници.

Медицина је животни позив вас и вашег тима, и све горе наведено је део вашег свакодневног посла али ваша брига и диван однос према пацијентима је оно што прави разлику у животу.

Од срца желим пуно здравља вашем тиму и успеха у лечењу пацијената.

Заувек захвални,

Породица Павићевић (Срђан, Драгана, Маја и Љубица)

 

 

IT ODSEK - OBP