Писмо Председника Републике Србије, упућено Општој болници Пожаревац.

На данашњи дан 18.09.2020. фирма ТС Хемија, донирала је 300 комплета постељина које ће у многоме побољшати квалитет услуга и ниво хигијене корисницима услуга Опште болнице Пожаревац.

Др. Ненад Ракић интерниста нефролог рођен је у Пожаревцу 18.11.1955.г. Медицински факултет, специјализацију интернет медицине и субспецијализацију нефрологије завршио је у Београду.

Поштовани Директоре и запослени,

Желим овом приликом да вам се у име породице Павићевић захвалим што сте бринули о мом оцу Срђану (соба 6) који је две недеље био пацијент Опште болнице Пожаревац.

Услед погоршања ситуације са вирусом Covid 19, на период од 60 дана одлажу се интервенције за које постоје листе чекања у Општој болници Пожаревац и то:

  • интервенција уградње ендопротезе кука,
  • интервенција уградње ендопротезе колена,
  • операције катаракте са уградњом сочива. 

О новим датумима претпостављеног пријема за интервенцију пацијенти се могу информисати на сајту РФЗО или кликом на линк http://www.rfzo.rs/intervencije.php?ustanovaID=145

АРХИВА

[pb_row ][pb_column span="span12"][pb_text el_title="Text 1" width_unit="%" enable_dropcap="no" appearing_animation="slide_from_right" appearing_animation_speed="medium" ]

Архива раније објављених вести, докумената и других садржаја је и даље доступна на линку "АРХИВА"

IT ODSEK - OBP